ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η ετήσια συνδρομή στην Εταιρεία είναι 50 € για τα τακτικά και 30 € για τα έκτακτα μέλη. Για τα νέα μέλη που εγγράφονται για πρώτη φορά, το ποσό καταβάλλεται αμέσως μετά την έγκριση της αίτησης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία της Εταιρείας και κυρίως η έκδοση του Περιοδικού ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε θερμά να φροντίζετε κάθε χρόνο την εξόφληση των οφειλών σας, προκειμένου να εξακολουθήσετε να έχετε τα προνόμια του μέλους (μειωμένες τιμές εγγραφής σε συνέδρια και ημερίδες, κλπ).


Η εξόφληση της συνδρομής γίνεται με κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό της ΕΛ.Ψ.Ε.:

ALPHA BANK, Αρ. Λογ: 480-00-2002-002256

ΙΒΑΝ: GR17 0140 4800 4800 0200 2002 256

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία


Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας αναφέρεται στο καταθετήριο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ενημέρωση του καταλόγου των μελών της Εταιρείας. Ειδικά στην περίπτωση της ηλεκτρονικής κατάθεσης (web-banking), συχνά δεν αναφέρεται το όνομα του καταθέτη. Επίσης, σε περίπτωση ηλεκτρονικής κατάθεσης σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εσάς και δε μεταφέρεται στον λογαριασμό της ΕΛΨΕ. Με βάση τα παραπάνω, δεν είναι απαραίτητο να αποστέλλετε αποδεικτικό της κατάθεσης στην ταμία.

Για ενημέρωση σχετικά με τις συνδρομές ή τις οφειλές σας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην ταμία της Εταιρείας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία