Κλινικά και ερευνητικά δεδομένα σε σχέση με τις γονικές πρακτικές, την συνεπιμέλεια και τον ρόλο των γονέων στην ανάπτυξη των παιδιών πριν και μετά το διαζύγιο. 

Κείμενο του κλάδου κλινικής ψυχολογίας και ψυχολογίας της Υγείας: Κλινικά και ερευνητικά δεδομένα σε σχέση με τις γονικές πρακτικές, την συνεπιμέλεια και τον ρόλο των γονέων στην ανάπτυξη των παιδιών πριν και μετά το διαζύγιο.
> Διαβάστε το pdf

Παρέμβαση της ΕΛΨΕ στη Βουλή των Ελλήνων 

H Δρ. Μαριέττα Παπαδάτου-Παστού, εκπροσώπησε την ΕΛΨΕ στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, σε μια συζήτηση γύρω από την αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου και κυρίως γύρω από τη συνεπιμέλεια. Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να ακούσετε την τοποθέτηση στο λεπτό 1.50 και την απάντηση στις ερωτήσεις στο λεπτό 2.12.24.

Συνδεσμος https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/?fbclid=IwAR0qHMWRRNYyFid3ftg3iA2Z0GhTisk8XAaH_oKyz67Q8f6YCZlj5C_JQDg#c1f7074e-36f6-42de-8cd7-ad2700c241cb

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία