ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Θεραπεία Αποδοχής & Δέσμευσης (ACT)

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2015

Ο Κλάδος μας διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, από 16:00 – 21:00 στο Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου, Σεμινάριο με τίτλο: “Θεραπεία Αποδοχής & Δέσμευσης (Acceptance Commitment Therapy – ACT)”, με εισηγήτρια την κα Μαρία Καρεκλά, Αν Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ενσυνειδητότητα

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κλάδος μας διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, από 16:00 – 21:00 στο κτίριο “Κωστής Παλαμάς” του ΕΚΠΑ (Ακαδημίας 48 & Σίνα, Αθήνα) Σεμινάριο με τίτλο: “Εισαγωγικό Σεμινάριο Ενσυνειδητότητας (Mindfulness): H καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας στην αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης”.

Πρόγραμμα

Αφίσα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην ποιοτική μεθοδολογία έρευνας

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2014

Ο Κλάδος μας, σε συνεργασία με τον Κλάδο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της ΕΛ.Ψ.Ε. και τον Τομέα Ψυχολογίας, του Ε.Κ.Π.Α. διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ποιοτική μεθοδολογία έρευνας, με τίτλο: «Διερευνώντας αναστοχαστικά την κλινική & συμβουλευτική πράξη», για επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Η οργάνωση του σεμιναρίου έγινε από τις κκ Ευγενία Γεωργάκα, Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ. και Φιλία Ίσαρη, Ε.Κ.Π.Α.

Πρόγραμμα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην ποιοτική μεθοδολογία έρευνας

Θεσσαλονίκη, 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Κλάδος μας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας, του Α.Π.Θ., διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ποιοτική μεθοδολογία έρευνας, με τίτλο: «Διερευνώντας αναστοχαστικά την κλινική πράξη», για επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Η οργάνωση του σεμιναρίου έγινε από τις κκ Ευγενία Γεωργάκα, και Ευρυνόμη Αυδή, Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ., Ελευθερία Τσέλιου, Πανεπιστήμιο