ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ημερίδες

Ημερίδα

9 Νοεμβρίου 2019

Ο Κλάδος Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Θεραπευτική σχέση & παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους» στις 09/11/2019 στο Αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα ΙΙ» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με προσέλευση άνω των 400 συμμετεχόντων. Στους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

Ημερίδα

21 Οκτωβρίου 2017

Ο Κλάδος Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας, σε συνεργασία με τον Κλάδο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Η θεραπευτική σχέση στην Κλινική και Συμβουλευτική ψυχολογία», το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Πρόγραμμα / Αφίσα

Ημερίδα για την Αντίσταση στην Ψυχοθεραπεία

Αθήνα, 20/10/2012

Ο Κλάδος μας διοργάνωσε επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η αντίσταση του πελάτη στην Ψυχοθεραπεία: Θεωρία – Πράξη – Έρευνα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου, με προσέλευση, άνω των 500 ατόμων. Στους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα / Αφίσα

Παρουσιάσεις: Γιωτσίδη / Σταλίκας / Χάϊντς / Τσαμπαρλή / Μήτση / Πομίνι

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Αθήνα, 11 & 18 Μαΐου 2006

Διοργανώθηκε από τον Κλάδο μας και την Πανελλήνια Ένωση Νοσοκομειακών Ψυχολόγων – Π.Ε.ΝΟ.ΨΥ, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας – ΕΚΠΑ και τον Τομέα Ψυχικής Υγείας του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “Μεταξά” διημερίδα με τίτλο “Συνεργασία Νοσοκομείων και Πανεπιστημίου σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας”

Δελτίο τύπου
Πρόγραμμα

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία