ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση: Ισότητα των φύλων, αναζητώντας την ισότητα στην οικογένεια

Κορήσσια, Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης , 18/06/2022

Ομιλητές: Δρ. Τσαμπαρλή-Κιτσαρά Αναστασία, Δρ. Κουρκούτας Ηλίας, Δρ. Γιωτσίδη Βασιλική

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης >

Ιστοδιάλεξη: Το ψυχολογικό αποτύπωμα μιας συλλογικής τραυματικής εμπειρίας Θα είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι μετά την Covid19;

Online, 11/01/2021

Εισηγήτρια: Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη*
Στόχος της ιστοδιάλεξης είναι η διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας στον ψυχισμό και στις διαπροσωπικές σχέσεις, τόσο σε κλινικό όσο και σε υποκλινικό επίπεδο. Θα σκιαγραφηθεί το ψυχολογικό αποτύπωμα της κρίσης της covid19 και οι αλλαγές που προκαλεί, σύμφωνα με την διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία, τον τύπο-μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κλινική εμπειρία. Θα διατυπωθούν υποθέσεις για τις μακροχρόνιες συνέπειες και τις ανάγκες εκπαίδευσης του πληθυσμού.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Παρουσίαση βιβλίου

Αθήνα, 9/7/2015

Ο Κλάδος, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Τόπος» και «Public», πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Β. Γιωτσίδη «Αντίσταση στη ψυχοθεραπεία» στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Public στις 9/7/15.

Εκδήλωση στη μνήμη της Μίκας Χαρίτου – Φατούρου

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2014

Ο Κλάδος μας διοργάνωσε την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, στις 20.30 στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα) εκδήλωση με αφορμή την έκδοση Τιμητικού Αφιερώματος για την πρόσφατα εκλιπούσα Ομότιμη Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μίκα Χαρίτου – Φατούρου.

Ομιλία

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2013

Ο Κλάδος μας συνδιοργάνωσε ομιλία των David Scharff και Jill Scharff με τίτλο «Διαπροσωπικό Ασυνείδητο και Αναπτυξιακό Τραύμα», την Παρασκευή 14/6/2013, με την Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας και το Εργαστήριο Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκδήλωση προς τιμήν της Μίκας Χαρίτου – Φατούρου

Αθήνα, 31/3/2012

Ο Κλάδος μας διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της Ομότιμης Καθηγήτριας Κλινικής Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. κας Χαρίτου – Φατούρου, για τη συνεισφορά της στον ακαδημαϊκό, ερευνητικό και κοινωνικό χώρο της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και διεθνώς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στο Αμφιθέατρο Δρακοπούλου, στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία